[X] sluiten

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Onze eigen testruimte

Kopen? Ja, maar toch eerst testen. Dat kan in onze professionele testcabine, waar u de houten panelen (Vicoustic Wave Wood) kunt instellen volgens het gewenste geluid. Pupiter en stoel zijn aanwezig (om echt uit te blazen). Er is steeds verse lucht, geruisloos geventileerd. In de cabine passen meerdere personen.

Stilte in huis

Interesse in een 'thuiscabine'? Dat kan. Studio Bricks is makkelijk te installeren, dankzij de eenvoudig te monteren bouwstenen. Dankzij een tand- en groefverbinding passen ze strak op elkaar en voorkomen ze geluidslekken. Lijm, schroeven of gereedschap? Niet nodig. Het plafond/dak wordt op dezelfde manier geplaatst en voorzien van een extra afdichtingsband. Geen geluidslekken, dus. De bijgeleverde geluidsisolerende deur (met akoestisch geïsoleerd raam) wordt volgens hetzelfde principe geplaatst. Ook voor het monteren van de deur hebt u geen gereedschap nodig.

Opnamestudio

De geluidscabine van Studio Bricks leent zich perfect voor opnames. Kabels lopen langs een speciaal daarvoor aangebrachte opening uit de booth. U heeft geen last van geluidslekken en u kunt dankzij de houten geluidspanelen het eindresultaat makkelijk beïnvloeden.